It's Tuesday

Gårdagen!

I måndags var jag i skolan, åt på Jensens med Lisa, sen tog jag en lång promenad med Alice och mamma! På kvällen åt jag tacos och låg framör tvn!
Idag försov jag mit lite, skynda mig ut med Alice och gjorde mig i ordning! Hann till skolan i tid och sen jag kom hem har jag bara fixat lite här hemma, ätit, nu borde jag plugga, har teori prov imorgon i idrott, men har fastnat framflr Hart Of Dixie, haha! Fick även hem lite fina sommarkläder från Gina, visar er senare!
♥!

Prom hair

Börjat fundera lite på frisyrer inför balen, det är riktigt svårt!
 
Idag har jag legat i solen en hel del, lyckades somna en stund också sen, vilket resulterat lite röd/bruna delar av kroppen... Lagat lite Carbonara och tittat på PLL! Sen var jag ute på en kvällspromenad med Alice, så skönt var det ute! Tagit en kalldusch och ska nu lägga mig i sängen framför lite vänner, skola som väntar imorgon!
♥!

fotboll och grillat!

I torsdags var jag i skolan, fikade på stan med Lisa och sen åt jag med Marcus lite senare!
Igår låg jag ute och halvsov i solen en stund, åt grillat hemma och tittade på let's dance!
Idag gick jag upp i hyfsad tid, fixade lite skolarbete, tittade några PLL avsnitt, och sen gick jag o Alice och tittade på fotboll ett tag! Kom hem och strax efter det kom tjejerna hit, vi grillade, pratade och åt lite efterätt också, så mysigt! Försöker ta det lugnt den här helgen för att det här är min lediga helg på ganska många veckor nu framöver!
Så nu ligger jag i sängen med Alice bredvid och tittar på vänner!
♥!