Torsdag,

 
Haft så jäkla oproduktiva lediga dagar haha, men inte kännt mig på topp. Seg, trött, orkar inte göra någonting och känner inte för att göra någonting heller. Bara äter och halvsover typ. Skyller på pollen eller något.
Men har hunnit varit ute i solen lite, kollat serie/filmer, städat, tränat lite smått. Hann säga hej till Michelle och Wille som varit utomlands en vecka och nu drar till Sverige också en tur. Resten av helgen ska det bli guld väder verkligen, men jag jobbar självklart, så får se vad jag hittar på!
♥!

Onsdag!

Lite go mat och filter, aldrig fel haha

Förra fredagen jobbade jag, lagade lite blåmusslor, som blev väldigt bra för att vara första gången jag gjorde det själv haha.. sen sov jag hos M!

På lördagen jobbade jag och efteråt tog jag det bara lugnt hemma tror jag?
Söndagen tränade jag, städade, var hos M en sväng, parkhängde med Agnes och en kompis till henne! Grillade lite korv också. Efteråt kollade jag VM-finalen hos M, sååååå jäkla bra Sverige, så kul, fortfarande i extas typ haha!

Både i måndags och igår jobbade jag, idag är jag ledig och det är äntligen lite sol!! Så ligger i en park nu och får mig lite D-vitamin. Sen ska jag städa lite, träna, duscha, inga stora planer!

17 Mai!

Var uppe kl7 igår och gjorde klart pannkakstårtan, tog sån tid haha.. så fick stressa för att göra mig i ordning och bestämma kläder, men tillslut så blev vi färdiga och kom till Agnes och Jakob vid halv10. Vi var nog en 12-15st iallafall, som åt och drack massa gott. Sen var vi på stan och kikade runt, jag och Emma satte oss ner på Uggla och drack en drink innan vi köpte med oss pizza hem och åt. Sen kom ett par stycken till så drack vi och hängde lite hos mig under kvällen, efter det var jag och Emma ute en tur till.

Man blev verkligen heeelt slut, slutade dricka vid 12 så slapp bakfyllan men är så sliten idag, märks att man drack hela dagen igår, det tog på kroppen haha.. Men det blev en kul dag, med en härlig dagsfylla och trevligt folk! (Trots tråkvädret)
Idag åt vi frukost hemma och kollade film innan jag följde Emma till bussen, så tråkigt att det blev en sån kort stund hon var här.. Men kul att hon kunde komma mitt i veckan ändå!
Jag jobbat resten av dagen och ska gå hem nu snart!