21.44

Från lördagen,

Igår gymmade jag vid halv12, chillade sen hemma hela dagen, städade, lagade matlådor, lite sånt. Sen på kvällen var jag hos M. Så det var mysigt!

Idag började jag 14 och jobbade stängning, men hade några timmar med Michelle iallafall så det var kul, inte sett henne på sålänge!
Nu hade jag tänkt att träna, men det regnar, jag är jätte trött och min fot gör fortfarande ont. Så jag köpte istället med mig cheesbrugare och ska slappa. Får träna imorgon efter jobbet om jag orkar, ska först göra ett 11h pass, så vi får se!

Tisdag!

Från lördagen,

Igår jobbade jag 12-19, lyckades få hjälp att ÄNTLIGEN få hit en säng med haha, så skönt, en 120 säng så det är lagom iallafall. Har ju haft så ont i höfter och svanken (gammal tant heh), så hoppas att det blir lite bättre nu. Efteråt åt jag lite, körde ett lätt pass på gymmet till 23.

Idag började jag 13 och jobbade till stängning, har nu ätit toast och ligger i sängen, ska slappa lite. Hade tänkt träna ikväll med men jag har klivit på något på jobbet, tror jag har en liten glasflisa eller någon sticka i hälen. Imorgon är jag iallafall ledig så ska till gymmet då och sen får vi se vad som händer!

Helgen!

Från lördagen,
Från söndagen,

I lördags jobbade jag sen var jag på inflyttningsfest hos några vänner på kvällen, blev riktigt mycket folk, men var trevligt, lite beerpong, bra musik! Vi hamnade tillslut på Johns och hade det trevligt! Jag och Ellinor åt sen hotellfrukost på söndagen, så himla gott, sen sov jag halva dagen nästan haha.