13.46

Var lite över en vecka sen nu,

På lördagen jobbade jag och sen blev det grill och häng i Frogner parken. Efteråt drog vi till Agnes för fix och förfest så hamnade vi på Horgans. Det var kul men blev en lååång natt!
I söndags slappade jag med pizza och serie.
I veckan har jah jobbat ganska mycket, var ledig i onsdags bara och då skrev jag en del och fixade lite. Helgen har varit lugn då jag jobbat och varit sjukt trött, igår blev det en promenad i Botaniska hagen, så himla fint, lite sushi och sen kollade jag sista avsnitten GoT för den här säsongen, caaaan't wait till sista kommer...
Idag börjar jag sent men jag har en ganska lugn vecka framför mig så det ska bli lite skönt ändå!

22:04

Kom till Oslo tidigt i tisdags och jobbade direkt, sen har jag senaste dagarna bott i lägenheten på en luftmadrass eftersom sängen och allt är borta haha.. ingen lampa heller och jätte kallt. Var som att campa typ haha. Men i torsdags lämnade jag nycklarna dit och sen släpade jag iväg mig och grejer till Agnes. Åt lunch, sen jobbade jag, åkte tillbaka dit och lagade middag med henne, Hilma och Jakob. Sen drack vi vin, tittade på Sverige-Bulgarien och sen Zootopia.
Idag jobbade jag igen och har haft så ont i huvudet. Men nu har jag äntligen landat i rummet/lägenheten jag ska bo i några veckor och det känns sååå skönt!

Sverige,

I lördags kom min mamma och Jonas till Oslo tidigt för att hjälpa mig flytta grejer tillbaka till Sverige, eftersom jag nu snart ska röra mig vidare, mer om det sen.
Det gick väldigt smidigt och vi var tillbaka i Linde i hyfsad tid. Det blev en spontan tripp till Örebro för att umgås med Emma senare på kvällen, lite dans och efterfest sen på söndagen köpte jag med mig pizza och spenderade kvällen i linde. På måndag morgon var jag hemma hos pappa för att sortera runt lite grejer, hänga upp kläder. På måndagskvällen var jag ute och åt med Malin på Burger Love, så gott!! Sen var jag hos en kompis tills min buss gick på natten.