Favoriter

Tänkte bara att jag skulle visa mina favoriter!
3 olika typer av värmeskydd från 3 olika märken. Jag gillar dem alla 3 väldigt mycket, alla är bra. På något sätt känns Joico's som den verkar bäst, men den blir ganska kladdig. MorocanOil's är en spray och väldigt lätt och fräsch, det är den jag använder just nu. KMS har jag använt mest, haft den under en längre tid och trivs med den med, lite kladdigare men ska man locka håret osv är den kanon bra! 
♥!

Fredagkväll!

Hallådär!

I onsdags blev det en utgång med Lisa, drack vin och sen blev det Strömpis. Många var på Ritz för pradisehotel deltagare var där, men Aron var på Strömpis och vi hade kul! Trots, att jag, självklart jag, tappade min mobil i toaletten innan vi skulle gå. Jag har inte tid med detta, jag är med i greenpeace, jag slänger aldrig skräp på gatan, bråkar aldrig, varför ska just detta ske mig? nejdå, inte mycket att göra åt saken, tog det lugnt hemma igår och idag var jag i stan och krånglade runt. Fick nytt SIM som sen inte funkade i telen, så nu sitter jag här med en HTC, hjälp. Ska tillbaka till iphone så snabbt jag kan då denna android är helt obegribligt för mig typ. Har ätit massvis med ost, kex oxh revbenspjäll med pappa för ett tag sen. Imorgon är den jobb som gäller så ska se klart på en film och sen sova!
♥!

Lite shopping,

En del av det som shoppades under resan, är så nöjd. Hade det jätte trevligt och det var precis det som behövdes nu på hösten, få lite ny energi!
!