Myshelg

Kämpade genom mellanskifts-veckan, och både igår o idag blev lugna dagar. Myst hemma med god mat, tv och lite serier! Idag vaknade jag ganska mycket tidigare än Magnus, så har fixat med lite räkningar, kollat på tv, plockat undan lite vinterkläder och väntar nu på att han ska vakna till så vi kan äta! Vad som sker resten av dagen får vi se.

Hello there,

Från i Lördags

Igår började jag tidigare, så jobbade 9-18. Gud så skönt det var att bara få komma hem lite tidigare! Kom hem till en sovandes Magnus, sen låg bara och pratade, myste, gjorde lite baguetter och så somnade vi runt 2. Helt sjukt trött imorse, vet inte hur det är möjligt, eller ja, det är jag fortfarande. Åt frukost här på jobbet och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, hur ska dessa 9h gå är ju frågan... Tröstar mig lite med att det är torsdag iallafall, så bara 2 jobbdagar kvar till helg!

Don't you forget about me.

Gokväll!
Jag borde egentligen ligga och sova, men, det är så tråkigt själv, och jag sover så dåligt är trött ändå när jag vaknar... Jobbade iallafall både igår och idag, gick lite tidigare idag då det var så lite att göra. Mötte upp Sara efter 7, satta oss på en uteservering och pratade lite. Köpte med mig McDonals och gick hem sen. Duschat och fixat lite här och sitter nu och glor lite på datorn bara. Imorgon börjar jag 9 istället, blir skönt att få sluta 18 åtminstone!
♥!