01.04

Från idag,
Har varit på en snabb intervju på eftermiddagen, körde en sväng, lagat mat (sååå gott blev det), städat lägenheten lite och börjat packa kläderna! Har också kollat PH och vänner. Nu myser jag på soffan lite med tända ljus och varm oboy!

Helgen,

Sov ganska länge i fredags, sen runt 7 åkte jag till Saris. Vi köpte med mat, kycklingkebab för min del, så köpte vi massa gott med oss hem också. Sen blev det en myskväll framför The Holiday, vi tittade lite på Sex and the city 2 och pratade massvis, en väldigt skön fredagkväll. Runt 3 kom Magnus och hämtade upp mig så låg vi och slappade framför lite serier hela natten. I lördags skulle jag jobba vid 4, var ett jätte stort och viktigt event på Stratos så det var vääldigt mycket att göra hela tiden verkligen. Skulle varit klar vid 01, men var inte färdig fören halv5... Gick hem la mig och sov sen sov vi ganska länge i söndags. Åkte och åt på McDonalds på kvällen, sen började vi kolla på Bloodline, men verkade inte så spännande så vi började se på The Blacklist, istället, väldigt bra!
Idag har jag sovit ut för det blev ändå inge jobb, har varit ute och kört en sväng, handlat lite, lagat pannbiffar, duschat, sökt lite jobb och glott på vänner. Nu inväntar jag bara Magnus så ska vi se lite mer av The Blacklist!
♥!

Thursday

Det har varit röriga dagar skulle jag påstå, för mycket. Men i tisdags och onsdags jobbade jag i receptionen hos Helsfyr Atrium, det var kul att göra något nytt och få lära sig lite andra saker. Trots att det var en chock för mig att behöva gå upp tidigt på morgonen så var det skönt att göra något på dagen. Dom ville även att jag skulle stanna till fredag, men då jag ska jobba på Stratos ikväll/inatt kommer jag vara helt död om jag bara får sova 2h haha... Igårkväll slappade jag mest, åt resterna från tacosen som jag och Magnus åt i tisdags. Kollade lite PH, Sex and the City och vänner på natten. Vaknade för 1h sen ungefär och ska fixa lite lunch nu, så blir det jobb vid 17!
♥!