Fredag!

En bild från några veckor sen!
var ett tag sen sist!
Har egentligen inte gjort annat än vad jag brukar, åkte till min mamma i måndags, sen har jag varit i skolan, efteråt har jag varit med Amanda, iförrgår var jag på stan med henne & Lisa också! Igår så var det praktik som gällde, dagen gick fort med jag är helt slut nu, skulle kunna somna ståendes... Lyckades ju också tappa hela min matlåda på praktiken, så typsikt mig, inte riktigt min dag skulle jag säga haha!
Har inte sovit uselt inatt, så lagom pigg idag! Ska iallafall iväg på praktik snart!
♥!

partypeople

jag & Amanda från i somras
igår så praktiserade jag till 6, åkte sen hem till Sofia för lite fördrinkar och gott inför vårat "Afterwork", sen fortsatte det vidare till Pitchers, där vi bowlade och drack drinkar! Sen mötte Amanda mig där och lite senare gick vi till Strömpis! Vi dansade & hade det kul hela kvällen!
Kom hem från stan på förmiddagen och åt då min & Amandas traditionella "dagen efter frukost", tog det lugnt fram till 3 då jag körde hem henne och sen åkte hem till pappa! Nu inväntar jag mat, sååååå hungrig!
♥!

Torsdag

I tisdags var det VM-kval, satt på Olearys & såg matchen, trots förlust var det en trevligkväll ändå, suger dock att det inte blir något VM...
Igår fikade jag med Amanda på stan efter skolan och när jag kom hem fixade jag lite skoluppgifter!
Idag har jag varit på praktiken hela dagen, har gått bra, men haft lite ont i huvudet! Kommer hem ganska sent när jag praktiserar så hinner bara äta och sen är det kväll, så då blir det bara tvn som gäller! Så nu ska jag krypa ner i sängen och titta på vänner!
♥!