No sleep,

En vecka har gått sen senast men har väl egentligen inte skett så mycket kul. Har jobbat väldigt mycket, julkampanjen startade den här veckan så har haft fullt upp med bygge. Igår körde jag och Sara ett bodypump pass på 60min. Och idag kan jag knappt gå, fy för en träningsvärk haha.. ska försöka släpa mig till gymmet imorgon kväll. Annars har det bara varit en tuff vecka helt enkelt, jag har haft det helt förjävligt med att sova, somnar en timme sen är jag klarvaken (som nu ungefär). Inte haft någon ordentlig matlust heller, så är väl bara en sån vecka kanske. Hoppas det ger sig snart! Nu lär jag fortsätta försöka sova egentligen, jobb imorgon!

One day,

I helgen jobbade jag, men på lördagkvällen kom Felicia, My, Ellinor och 3vänner till henne, hem till oss. Vi åt, drack vin och kvällen slutade med att några av oss hamnade på Heidis och dansade. Mötte M ute så följde med honom hem sen och slappade resten av söndagen hemma!

I måndags och tisdags jobbade jag, är mycket som ska göras nu innan jul-kampanjerna drar igång.

Igår var jag ledig så då passade jag på att träna iallafall, skönt att ha startat.

Nu är jag påväg hem från ett kvällspass, fått vänta evigheter på bussen som normaltsätt går hela tiden, och min tele dör konstant för att 7grader ute är tydligen för kallt haha..

Torsdag!

Från 50års-festen

Jag kom till Oslo på måndag eftermiddag, sen har jag jobbat i tisdags och igår. I tisdags drog jag och Sara och simmade på Bislett, satt en hel del i bubbelpoolen också haha. Men var så himla skönt, välbehövligt, speciellt nu när det är så jäkla kallt ute...
Igår mötte jag M efter att han jobbat klart, så det var mysigt.
Har sovit hela dagen idag, och nu ska jag snart laga lite mat, Enchiladas!