Findings Festival

Tandvärken har fortfarande inte släppt, eller ja vad det nu är för något, gaaaah!! Men har iallafall jobbat tills igår, gjorde min sista dag där då jag sagt upp mig. Wieho!! Jobbet funkade helt ok och det var bra pengar men jag känner inte igen mig själv knappt. Jag har varit helt förbannat sliten under en lång tid, varken ätit eller sovit som jag borde, nedstämd konstant. Så nu är det ändring på det, får se vad jag ska göra här näst.

Idag är det iallafall full fart nu på morgonen, det är FINDINGS här i Oslo under helgen, en housefestival. Så jag, Sara, Lena och Jennifer (Lena & Jennifer kom från Örebro tidigt imorse) ska dit senare, hoppas på att regnet håller sig borta och att det blir en grym helg! Nu måste jag ta mig en dusch, äta, handla och sen möta upp dom andra!

Sleepless nights

Bilder från Bowlingen!

Somnade ganska sent igår sen vaknade jag idag vid 4-5 och kunde inte somna om. Huvudvärk och tandvärk, tror min visdomstand är påväg ut så nu skaver det i ena sidan av munnen och käken... Men Magnus var vaken så hann höll mig sällskap tills det var dags att gå upp. Så fick mig väl en 3 1/2h sömn totalt, (jag och sova går inte bra ihop...) så var inte så pigg på jobbet, fick inte i mig någon mat heller. Så nu har jag vilat en liten stund i sängen med Magnus och ska snart handla. Tänkte laga lite potatis o purjolökssoppa och hoppas på att värken försvinner, känner mig helt förstörd tack vara den. 

Helgen!

Hunnit med en hel del den här helgen än sålänge. Var med Magnus, Magnus och Benrick i fredags, drack lite här, drog och bowlade (lina kom sist såklart), och sen några barrundor. Igår sov vi länge, jag mötte sen Sara för lång promenad i Frogner parken, åt på Olivia och sen drog vi hem och böt om. Åkte sen ner till Fridays och åt lite till, drack någon drink och sen vidare till Lawo. Vi var där ett tag och dansade sen gick vi till Johns och dansade vidare. Drog hem i hyfsad tid och vaknade ganska sent. Tja resten av eftermiddagen/kvällen har jag städat lite, tvättat, tagit en lång dusch och kollar nu Oth.