Alla våra låtar,

-

Sov ut idag, kollat TVD, hängt med Michelle & Wille, lagat mat, varit ute och gått en lång promenad medans jag lyssnade på podd. Är helt sjukt vilket väder vi har, ska bli sämre nu imorgon dock, men var nästan ljummet ute nu när jag gick, så härligt!

Reseplaner,


Tiden går så fort, det är snart april och det känns som vi precis gick in i 2017 haha...
Är ganska mycket som händer nu framöver och mycket att se framemot så det är kul! Snart är det påsk, sen blir det London en tur, 17 Maj här i Oslo och så ska vi till Karpathos i början på sommaren. Älskar att ha lite reseplaner, ger mig så mycket motivation! Så förhoppningsvis blir det ännu fler resor under året!
 

Äntligen vår!


I fredags efter att jag slutat vid 20 så gick jag och Sara på Bio. Vi var på Colusseum och såg Skönheten & Odjuret, såå mysig var den, vill se igen!!
I lördags jobbade jag till 17 och efteråt hade jag tänkt träna, men känner mig fortfarande inte i toppform. Så jag drog hem, lagade fläskotlett Diana och hasselbackspotatis, slappade på soffan och kollade på TVD. Somnade ganska sent sen.
Idag sov jag ut, var så skönt. Sen åt jag frukost och mötte Sara för en promenad, vi hamnade ute på tjuvholmen där vi fikade lite och bara njöt av solen, var helt underbart, älskar att sitta vid havet. Sen gick vi hemåt, har sen dess ätit lite, duschat, städat här hemma och nu lyssnar jag poddar, P3 dokumentär, har väl hört dom flesta nu redan, men finns mycket intressant. Imorgon är jag ledig så jag får se vad jag ska hitta på, ska nog löpa en tur iallafall!
♥!