12.26

 
först jag igår innan jag gick och la mig, sen lite av det jag handlade i onsdags!

I onsdags var det skola och se min första körlektion. var nervös men det gick jätte bra, det är skönt att ha kommit igång nu! Efter det gick jag på stan en stund och sen åkte hem till Marcus, vi fixade lite mat o tittade på fotboll och film! Igår åkte jag till marieberg för att få lite papper ifyllna, sen vidare till IKEA för att möta upp Patricia, vi åkte in till stan och åt på Havanas med Malin och mamma, det var morsdag/födelsedags firande! Efter det tog vi yttligare en sväng till mberg, hem till Patricia och sen övningskörde jag hem!
Idag sov jag ut, ska plugga och sen städa mitt rum, ikväll ska jag träffa Sara och Emma också!
♥!

22.16

 
idag har jag varit i skolan och gjort klart de mesta nu innan sommarlovet, har några få uppgifter kvar som ska finslipas och sedan lämnas in! efter skolan åkte jag hem och satte mig ute i solen en liten stund! Efter de gick jag till Emma som klippte och färgade mitt hår. De var verkligen dags, väldigt bra blev det också! Åt när jag kom hem och ska snart gå och lägga mig!
♥!

godmorgon!

jag som gilder runt i pappas bil, haha, väntade på att han skulle hämra pizzan igår!

ny vecka nudå. 3 dagar till med skoljobb nudå, nästa vecka är de mest bara aktiviteter och sen går vi på sommarlov, tiden har gått galet fort! Är i skolan tidigt idag, tänkte att jag kunde lika gärna vara här lite tidigare och plugga, trodde de var 1h tidigare, insåg nu att de är typ 2h kvar tills jag börjar, jahapp. men lär ju få något gjort innan de iallafall! Ha en trevlig måndag!
♥!